Rama shpalli fitoren, shkrimtarja Flutura Açka: Shqiptarët do presin biletat të ikin nga Atdheu

0
519

Marrjen e një mandate të tretë nga Rilindja dhe Edi Rama, poetja dhe tashmë deputetja në parlamentin e ri, Flutura Açka, e ka përjetuar si një dh imbje dhe tr agjedi për vendin.

Nëpërmjet pak vargjeve të hedhura në faqen e saj në Facebook, Açka, shpreh trishtimin për shqiptarët që pas rikonfirmimit të Ramës prenë biletën për të ikur nëpër botë siç bënë rreth 500 mijë shqiptarë të tjerë gjatë dy mandateve të para të tij.

Vargjet e Flutura Açkës

“Pse je n’trishtim Atdhe?

Shqiptarët me marrje mendsh u gdhinë,

i prenë biletat për në udhëbotë,

e hor rat ci garen ma shuajnë në shpinë!”