Qytetarja shkon ne furren e bukes me ble trilece nuk i beson syve se si ishte. foto

Si gjithmon te ushqehesh ne shqiperi duhet te jeshe shume i kujdesshem pasi mund te perfundosh dhe ne spital.

Si ne kete rast ku qytetarja ka shkuar ne nje furre buke dhe shikon se si trilecja eshte thartuar. Ndaj duhet te jeni te kujdeshem.

Qytetarja shkruan:

“Pershendetje joq !
Shiko cfare trilecie shet furre buke haso ne vlore , eshte bere gjize”

Ndersa komentet jane epike. Njeri me i bukur se tjetri