Qeveria Rama merr vendimin më të fundit/ “Nesër në të gjithë Shqipërinë nis…

Qeveria Rama ka marrë vendimin që ditën e nesërme të nisë mësimi për të gjithë shkollat 9-vjecare dhe të mesme në vendin tonë.

Evis Kushi shkruan se duhet që të gjithë nxënësit dhe mësuesit të kenë një kujdes të shtuar në lidhje me higjenën.

“Të dashur nxënës, shpresoj të keni kaluar festa e pushime të gëzuara, e të keni mbledhur plot energji që nesër t’u riktheheni shkollave plot dëshirë e pasion për të mësuar më shumë”, thuhet në vendimin e qeverisë.