Pushuesit shkojn ne nje nga plazhet me te bukura ne Shqiperi por nuk gjejne asnje njeri. video

Kete vit pushimet ne jug te vendit kane qene ndryshe nga vitet e tjera. Si nga cmimet e larta por dhe nga pushuesit e paket.

Diten e sotme eshte postuar nje video ne rrjetet sociale ku tregon se plazhi i Borshit eshte i boshatisur deri ne oren 12.

Nuk ka ber vaki qe nje nga plazhet me te bukura ne vendin tone te jete bosh. Pushuesi tregon se ora eshte 12 dhe plazhi i boshatisur si kurre me pare.