Pushuesi ne Sarande shkon te parkoje makinen per te bler sufllaqe. Shikoni se sa i shkon fatura parkimit

Ky vit ka pasur shume rritje cmimesh dhe kjo me shume eshte refelktuar ne pushimet verore te 2022.

Po te shikosh ka shume aknesa ndaj bizneseve dhe cmimeve te larta.

Sidomos ne jug te vendit ka pasur shume fatura te larta dhe po te shikosh cmime marramendese.

Po keshtu ne kete fature shikohet se sa e larte eshte dhe cmimi i parkimit te makines. Ne qytetin e Sarandes. 7000 lek per 1 ore e 30 minuta. Nje cmim shume i lart dhe skandaloz. Vitin qe kaloi ishte 5000 leke kete vit qenka bere 7000 leke po ne 2023 do behet 10000?

A eshte kjo shqiperia qe duam apo tradita e shqiptarit eshte me ja fut shqiptarit.

Ndersa komentet jane epike njeri me i bukur se tjetri.