Home Prurja e re në “PërPuthen”, ja kush është djali me emrin e veçantë

Prurja e re në “PërPuthen”, ja kush është djali me emrin e veçantë

Emisionit “PërPuthen” iu bashkuan sot dy djem të rinj.

Moderatorja Bora Zemani bëri me dije se këto do të jenë hyrjet e fundit të reja për djemtë.

Njëri prej djemve u komentua menjëherë në studio, e kjo për shkak të emrit të veçantë, Princ.

E ndërsa Princi hyri në studio, Ana bëri batutën duke thënë se ajo priste që “ai të vinte me kalë”.

Ndërsa foli për veten, Princi tregoi se është 24 vjeç dhe se punon veteriner në biznesin e tij privat.