Prej nesër nis shkëputja e energjisë, nga Shkodra në Korçë, mësoni çfarë na pret

Prej ditës së nesërme, disa qytete të mëdha në vend do të përballen me ndërprerjen e përkohëshme të energjisë në disa zona.

OSHEE bën me dije se ndërprerjet do të kryhen për shkak të investimeve në mirëmbajtjen e rrjetit, dhe do të prekin qytete si Shkodra, Kukësi, Korça dhe Puka.

Ndërprerja e energjisë do të ndodhë si më poshtë:

KUKËS

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 12:30-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Kukës:

Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj,

Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze, Grudallar, Njesia bashkiake Bicaj, Ujmisht, Gostil,

Lagjet 1, 2, 3, 6, Muje

KRUJË

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të punohet në disa fidera në Krujë. Pa energji do të mbeten këto zona në Krujë:

Fabrika e Tullave në fshatin Zallë

Ish reparti ushtarak Gjin, Ura e Gjolës, Budell, Bubq, Mazhë, Mallkuc, Tari

KORÇË

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të punohet në disa fidera të NST Vranisht.

Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë:

10:00-12:00

Ish-komunat Progër, Pojan

12:00-14:00

Hoçisht, Vranisht, Stropan, Baban

PUKË

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Fushë Arrëz – Lajthizë, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pukë:

Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë, Qytet Fushë Arrëz, Nushaj

BERAT

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në

linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat:

Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Goriçan, Çiflik, Kuçovë, Jagodinë, Suk, Arabaj

BALLSH

Stakim, 12-13 dhe 15 tetor

Në vijim të investimit që po kryen OSSH në linjën 35kV Patos – Ballsh, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00, do të stakohet energjia në këto zona në Ballsh:

Dukas, Drenovë Fushë, Pelishov, Lapunec, Ngrancie, Visok, Lofkem

LIBRAZHD

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të mbeten pa energji këto zona në Librazhd.

10:00-12:00

Komuna Proptisht Pogradec.

12:00-14:00

Komuna Stravaj, fshatrat Dritaj,

Rastan, Prrenjas Fshat, qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok

*Listës mund t’i shtohen edhe qytete të tjera