Porosisin 7 rracione mish ne lumin e Shales. Shikoni sa i vjen fatura.foto

Pushimet e vitit 2022 do te mbahen mend nga postimi i faturave ne rrjetet sociale dhe rritja e larte e cmimeve per pushuesit. Pas jugut tani e ka rradhen veriu.

Dite e sotme vjen nje fature nga veriu i vendit. Behete fjale per lumin e Shales ku nje familje kishte ngren dreke dhe fatura ishte goxha e shtrenjte. 300g mish kushton 25 mij lek. Dhe 7 rracione mish kane kushtu 175 mij leke.

Ja se si shprehet qytetari: “Prsh Joq 300g mish 25 milek rracjoni lumi shales qe shteti as sja ndjen per te shku me I kontrollu Ne total mund te ishin 3 kg mish”

Ndersa komentet kane shpertyer ne rrjete sociale.Ja se si shprehen