Plas te “Përputhen”, Giuseppe nuk kontrollon dot emocionet dhe i “hidhet sipër” konkurentes

Giuseppe duket se nuk është përmbajtur dhe është ngritur që të puthë në buzë Shqipen teksa në puntatën e sotme po transmetohej takimi i saj me Rolandin.

Pavarësisht tentativës së tij, Shqipja nuk pranoi që ta puthte, ndërsa Rolandi shfaqi menjëherë shenja xhelozie.

Giuseppe: Takimin tjetër do të të puth para të gjithë Shqipërisë. Do që tani ti, të puth që tani. Hajde o Shqipe.

Rolandi: Je maniak seksual. Hajde. Shqipja flet me mua dhe i ka sytë nga Giuseppe. Edhe një ditë, e takova rastësisht tek kinema Agimi. Ishte me çunin e hallës dhe meqë doli aty tha ika, ika se kam një shok që më pret aty.