Për një javë nuk e preka telefonin kur rrija me djalin tim 3 vjeçar, ja çfarë ndodhi me te

Nje nga gabimet e sotme qe prinderit bejn eshte ti japesh nje femije telefoni ne duar dhe te luaj gjithe diten me te apo te shikoj youtub.

Sot teknologjia nderhyn ne jeten e femijeve duke i bere me agresive dhe duke i larguar nga jeta reale.

Dhe un si prind po mundohen ta ndaloj femijen tim sa me shume qe te jete e mundur qe ai te dal tek sheshi poshte pallatit dhe te luaj ne jeren reale.

Une si nene ja largova celularin femijes dhe e pash qe po fillon te ndryshoj po behej me i sjellshem dhe filloj te mos e kerkoj me filloi ta harroje.

Sipas një studimi të publikuar në revistën TIME, ekranet blu të telefonit dhe orët e kaluara përpara tyre nxisin reaksione kimike në tru që na shpërqëndrojnë e na bëjnë më nevrikë.Ishte e vërtetë, përgjatë një jave, gabimet e djalit tim më dukeshin të pranueshme për një 3 vjeçar dhe nuk i bërtisja për çdo gjë.

Ndaj sa me pak duhet ta perdorni teknologjine tek femijet.Por jepini perparesi librit.