Pasi u pajtua me Donaldin, Monika i shpreh dashurinë: Ti e di sa të dua unë dhe pse…

Donaldi i drejtoi një pyetje sot Monikës gjatë një loje që banorët zhvilluan në shtëpi.

I vënë në vështirësi për të gjetur pyetjen ideale Donaldi iu drejtua Monikës: A më do ti mua?

Monika nga ana tjetër e priti me buzëqeshje këtë pyetje, ndërsa shtoi: Unë ty të dua shumë, dhe ti e di shumë mirë pse…