Pasi u nda nga tre meshkuj. Shqipja kërkon një burrë të mos e tradhetojë, të ketë flokë të gjata dhe pa mustaqe

0
112

Shqipe Rexha eshte 64 vjecare ajo është banore në Tiranë e lindur dhe rritur aty. Hobi i saj është muzika udhëtimet dhe të punojë me grep.

Ajo ecën shumë me bicikletë dhe i pëlqen noti dhe deti.

Në moshën 16 vjecare ajo është lidhur me një shok në lagje dhe më pas është fejuar dhe martuar, me të kishte tre femijë.

Por më pas u ndava dhe mesova se bashkëshorti me tradhëtonte.
Më pas njoha një tjetër dhe rash nga shiu në breshër më këtë kamë një vajzë dhe me pas divorcohem.

Më pas lidhem sërisht pas 4 vitesh po kjo lidhje nuk zgjati asnjë një vit. Dhe kjo ishte e fundit.

Tani kërkoj një mashkull që të më rspektojë të jetë korrekt si për vete dhe për mua.

Të jetë i rregullt i paster mundësisht dhe me flokë të gjata.
Pa mustaqe dhe pa mjekërr por të mos pi cigare dhe alkool.

@odise.freecccam5.iptv5

♬ happy piano – 마블러스