Pasi pa që Iliri po bën brumin për bakllava, gruaja e tij bën komentin epik

Një ditë më parë, “Vëllai i Madh” u komunikoi banorëve një sfidë të radhës. Ata duhet që të përgatisin bakllavanë për festa.

Banorët u ndanë në dy grupe, ku njërin e drejton Arjola dhe tjetrin Meridiani. Që dje ata kanë nisur përgatitjet dhe sot në darkë duhet që çdo gjë të jetë e përfunduar.

Menjëherë kanë nisur komentet e shumta, ku gjithë vëmendjen e mori ai i bashkëshortit të balerinit të njohur, Emanuela.

Kjo e fundit i shkruan: “I dashur kur të kthehesh ma përgatit edhe mua”, dhe si koment ka marrë shumë pëlqime.Kjo tregon se Emanuela e ndjek Ilirin në çdo moment dhe nuk ngurron që mbështetjen ndaj tij.