Home TE NDRYSHME Pasi mi moret te gjitha parate femijet me lane vetem.Mire femijet por...

Pasi mi moret te gjitha parate femijet me lane vetem.Mire femijet por as shteti nuk kujtohet per mua

422
0

Hysen Tuga eshte braktisur nga fëmijët e tij dhe i kanë marrë pasurinë që kishte grumbulluar ndër vite.

Ai jetoni vetëm në një dhomë të vogël, vetëm disa metra katror.

I moshuari tregoi se pak ditë më parë ka kaluar edhe trompozën dhe femijet e kane lene ne harrese.

Ai i ka bërë thirrje shtetit që ta ndihmojë, pasi askush tjetër s’i ka ofruar ndihmë.

I moshuari shprehet:”Mi kanë marrë me pare, me plaçka, të gjitha mi kanë vjedhur, jam pa asgjë. Jam pa hëngër bukë, fëmijët janë në Itali, por nuk bëhen me jetë, nuk e di se kush më ka sjellë këtu, jetoj vetëm. Pres nga shteti, se nuk ka kush të më ndihmojë tjetër, nuk e di as janë apo nuk janë.

Per me shume shikoni videon.