Pas mundimeve nena lind trinjak ne maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”. Shikoni sa bukur i ka quajtur

🤗 Mirë se erdhët Kajla, Kain dhe Krid!
📍Në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” kanë ardhur në jetë 👶👶👶 trinjakët të cilët gëzojnë shëndet të plotë dhe secili përfiton bonusin e bebes në masën 120 mijë lekë.

🙏 Mirënjohje mjekëve dhe infermierëve të këtij Materniteti për shërbimin e përkushtuar dhe profesionalizmin në kujdesin ndaj JETËS.

Rreth 👨‍👩‍👦‍👦 200 mijë familje që janë gëzuar me ardhjen në jetë të fëmijëve të tyre kanë përfituar mbështetjen financiare të qeverisë për çdo të porsalindur përgjatë pesë viteve të fundit.

⏩ Ky program do vijojë të mbështesë familjet që jetojnë dhe kontribuojnë në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *