Pas asaj që i thanë, 17-vjeçarja shkul flokët prej 3 vitesh

Emisioni “Stop” udhëtuoi drejt Shkodrës në familjen e Qamile Muharit. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe kërkon ndihmë për vajzëne saj, Adelina Emini, 17 vjeçare, e cila pasi ka kaluar një tr aumë, ka probleme me shëndetin dhe shkul flokët e veta.

Nëna nuk punon, pasi vajza saj nuk rri dot vetëm. Ajo nuk ka patur mundësi të shkojë as te mjeku, as të trajtohet me ndihmë ekonomike.