Pas 52 orësh i bllokuar në rrënoja. 8-vjeçari bashkohet me nënën me lot gezimi

Histori dhe imazhe të pabesueshme vazhdojnë të bëhen virale kudo nga vendet e prekura si pasojë e tërmetit në Turqi dhe Siri.

Në Hatay, Turqi, një djalë tetë vjeçar është shpëtuar nga rrënojat e një ndërtese të shembur pas rreth 52 orësh. Yigit Cakmak u dërgua nga ndërtesa te nëna e tij që priste, e cila e përqafoi me lot gëzimi.