Home TE NDRYSHME Pa sëmundje shoqëruese dhe 33-vjeç, deputeti i Kuvendit me Covid, në gjendje...

Pa sëmundje shoqëruese dhe 33-vjeç, deputeti i Kuvendit me Covid, në gjendje të rë ndë në Turqi

201
0

Andi Përmeti pasi eshte infektuar me covid gjendja e tij po perkeqesohet cdo dite e me shume ndaj dhe u transmetua per ne Turqi.

Deputeti po merr mjekim në një spital në Turqi dhe ndodhet në gjendje të rëndë, në terapi intesive.

Sipas familjarëve në ditët e fundit Përmeti ndonëse ka shfaqur shenja përmirësimi, mbahet në terapi intesive.

Përmeti, 33-vjeç, pa asnjë sëmundje tjetër shoqëruese, duket se po përballet në një fazë të rëndë me Covid 19.

Ne i urojme sherim te shpejt.