“Oh zemër, zemër”, del videoja e rojes Abaz Dogu duke u kënduar fëmijëve në shkollën 9 vjecare

Nje nga historite me te trishta qe ka ndodhur keto dite ne vendin tone por cudirat nuk kane fund ne kete vend.

Diten e sotme portali ‘Joq’ ka publikuar një video ku Abaz Dogu shihet teksa këndon para fëmijëve në një aktivitet festiv në shkollën ku ishte roje më parë dhe pse njerezit jane ankuar edhe pse drejtori nuk e ka larguar nga shkolla rojen ai argeton nxenesit.

65-vjeçari ka marrë mikrofonin në dorë dhe shfaqet duke u kënduar nxënësve të shkollës 9-vjeçare këngën “Zemër” të Dhurata Dorës.

Cudira te tilla ndodhin gjithmon ne shqiperi.