Ogerta Manastirliu bën njoftimin urgjent për të gjithë ata që do shkojnë plazhet, do të vijojë deri në tetor…

Sot ministrja e shendetesise ka njoftuar se do te beje dezifektimin e zones bregdetare per te patur nje sezon turisik me te sigurt per te gjithe.

Pra nese dikush mendon te shkoje ne plazh me dyshime per sigurine dhe higjienen tashme do te jete i qete sepse do te filloj dezifektimi edhe i zonave bregdetare.

Ja postimi i plote i ministres Manastirliu:

“Nga Velipoja deri në Butrint, vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të sigurt. Programi kombëtar i dezinsektimit nuk është ndalur që prej muajit Maj dhe do të vijojë në të gjithë zonat e nxehta të paracaktuara nga ekspertët e shëndetit publik deri në muajin Tetor

Ky proces ka një rëndësi të veçantë për shëndetin e qytetarëve, për uljen e transmetimit të sëmundjeve infektive dhe shqetësimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike

Zgjidh Shqipërinë SezonTuristik I Sigurtë

Shëndetësia Në Gatishmëri! ” shkruan Manastirliu.