Home TE NDRYSHME OBSH paralajmeron Evropen: “Bëni kujdes, ndryshe do të ketë një valë të...

OBSH paralajmeron Evropen: “Bëni kujdes, ndryshe do të ketë një valë të tretë ne kete date..”

120
0

OBSH ka paralajmëruar Evropën se nëse nuk e pajis veten mirë, do të ketë një valë të tretë të pandemisë në fillim të vitit 2021.Ndaj duhet te marrim masat dhe te jemi sa me te kujdesshem.

Shpresojme qe me masat qe kemi marr ne muajin nentor te kemi nje ulje te infektuarish ne muajin dhjetor.

David Nabarro, i dërguari special i OBSH-së, akuzon qeveritë evropiane se nuk kanë ndërtuar “infrastrukturën e nevojshme gjatë verën, pasi vuri nën kontroll valën e parë “.

Dhe nëse jo tani, “ne do të kemi një valë të tretë në fillim të vitit të ardhshëm”. Nabarro vlerësoi përgjigjen ndaj pandemisë së vendeve aziatike, të tilla si Koreja e Jugut, të cilat sillen si duhet.

Ndaj duhet te jemi te kujdesshem dhe te tregohemi sa me te paster.