Home TE NDRYSHME ”Nuset e mia shkëlqejnë sot”/ Arjan Konomi ia bën 8 me 2...

”Nuset e mia shkëlqejnë sot”/ Arjan Konomi ia bën 8 me 2 Mevlanit: S’të lë ligji të marrësh dy gra

161
0

Mevlani e nisi “PërPuthen” sot me një koment për dy vajzat për të cilat ai ka shprehur një pëlqim, Ledianën dhe Antonelën.

Mevlanit i ra në sy veshja e tyre, njëra e veshur me të verdha dhe tjetra me të kuqe. “Ndriçojnë nuset e mia sot”, tha Mevlani, duke nxitur edhe komente.

Debati: Mevlani: ndriçojnë nuset e mia sot.

Ledjana: Për ça e ke këtë, apo për të përmirësuar situatën e djeshme. Antonela: Unë nuk jam nusja e askujt

Mevlani: Po shiko si jeni veshur, po ju bëj kompliment Arjan Konomi: Mevlan, ta ndalon ligji, nuk mund të kesh dy nuse.