Numerimet e fundit/ PSD merr nje tjeter mandat , ja si eshte rezultati deri tani

0
268

Numërohen 3805 kuti nga 5199 në total, PS vijon të kryesojë
Ora 22:22- Deri më tani janë numëruar 3405 kuti. PS ka 483078 vota ose 48.8%, PD ka 388584 vota ose 39.3%, LSI 67786 vota ose 6.9%, PSD 21749 vota ose 2.2%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 71 mandate, PD 60, LSI 6 dhe PSD 3.

Ora 21:45: PSD merr një tjetër deputet, duke e çuar numrin e tyre në 3. PS deri më tani ka siguruar 73 mandate, ndërsa PD ka humbur një vend, duke shkuar në 59.