Numerimet e fundit / PS vijon zbritjen, ndryshon serish ndarja e mandateve, ja si eshte deri ne keto momente

0
368

Numërohen 3405 kuti nga 5199 në total, PS vijon të kryesojë

Ora 19:50- Deri më tani janë numëruar 3405 kuti.

PS ka 483078 vota ose 48.8%, PD ka 388584 vota ose 39.3%, LSI 67786 vota ose 6.9%, PSD 21749 vota ose 2.2%.

Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 73 mandate, PD 60, LSI 5 dhe PSD 2.