Nuk ndalen Fifi dhe Monika/ Ja ç’po kurdisin këtë herë: Loja po bëhet gati, shkova pyeta

Monika dhe Fifi u komentuan gjatë për lojën e tyre që solli dhe shumë debate, por tani të dyja janë gati për një tjetër lojë. Monika i ka kërkuar leje produksionit që të fshehë makinerinë e kafesë.

Ajo i kërkoi ndihmë Fifit dhe disa prej banorëve për të nisur menjëherë me zbatimin e planit.

Kujtojmë që në lojën e parë Monika e Fifi u shtirën sikur kishin konflikte duke bërë sh err për dy ditë. Pika kulminante arriti kur Semi u prek nga një kri zë paniku.