Nuk janë më 2 por 3, Orinda dhe Turi me pjesëtar të ri në familje

Pak javë më parë Orinda dhe Turi mbyllën një sezon të suksesshëm në televizion me emisionet e tyre. Orinda prezantoi për një sezon “Jo vetëm modë” duke sjellë shumë risi në këtë program ndërsa Turi drejtoi spektaklin “Familja” ku shumë familje fituan para dhe dhurata.

Tanimë çifti shumë i dashur për publikun, Orinda dhe Turi kanë nisur pushimet dhe ndodhen në Lukovë.

Nga atje çifti ka pozuar në breg të detit me pjesëtarin e ri të familjes, një qenush shumë të lezetshëm.