Home TE NDRYSHME Nuk i kishte parë njeri më parë/ Ja kush janë motra dhe...

Nuk i kishte parë njeri më parë/ Ja kush janë motra dhe Babai i Fevziut

284
0

Gazetari Blendi Fevziu është një ndër moderatorët më të njohur në Shqipëri.
Pasi, Fevizu prej më shumë se 20-vitesh dr ejton “Opinion” një ndër emisionet më të nd jek ura poli tike në Shqipëri.

A përpos famës që ka, Blendi Fevziu ka zgje dhur të mb ajë je tën e tij private la rg medias, pavarësisht interesit të lartë të gazetarëve.

Ama në këtë foto mund të shikoni babain dhe motrën e Blendi Fevziut.
Mësohet se fotoja është realizuar në vitin 2014 në Stamboll