‘Nuk besohet! Luljeta Bozo dhe Najada Çomo shikoni sa pak vota qe kane marr

0
521

Teksa ka përfunduar numërimi i votave në rang vendi, tani ka filluar numërimi i votave të kandidatëve dhe rezultatet e deritanishme janë surprizuese.

Në Tiranë, dy prurjet e Ramës të cilat u vendosën në krye të listës së Tiranës duket se e kanë zhgënjyer shumë kryeministrin.

Edhe pse Rama i cilësoi të dyja si zgjedhje jo të rastësishme për të vlerësuar kontributin e tyre në 15 muajt e fundit, kjo duket se nuk ka ndikuar aspak në votën e qytetarëve.

Nga numërimi i votave ka rezultuar se Luljeta Bozo ka marrë deri më tani 89 vota, ndërsa Najada Çomo vetëm 33.