Nje re rrotullohet në qiell, shikoni ‘fenomenin’ që u pa në Tiranë (vidjo)

0
689

Ky ishte një fenomen i çuditshëm atmosferik dhe eshte verejtur ditën e sotme në Tiranë.

Pamjet emarra dhe te publikuara janë filmuar nga qytetarë me telefon, ndërsa dallohet një re e madhe mbi kokat e tyre që rrotullohet ne qiell.

Sot moti ne Tiranë ka qenë i vrenjtur por ka pasur erë me intensitet të ulët. Kjo re e çuditshme ngjan me një tornado, ngjan si një turbulencë ajrore apo një tornado e pa formuar plotësisht.

Shikoni pamjet dhe vidjon: