Një prej këngëtareve më të njohura shqiptare, a e gjeni dot për kë bëhet fjalë?

0
1137

Vitete ikin dhe kujtimet mbesin.Ndaj fotografite jane nostalgjike.

Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar.Ato nuk kane ndryshuar fare

Fotografia është publikuar nga vajza e saj, ku nënë e bijë shihen të përqafuara.

E bërë nostalgjike për kohën e kaluar, vajza e këngëtares Eli Fara, Marina, ka publikuar fotografi me të ëmën.

Sa do qe vitet kalojne Eli Fara eshte po e njejta e pa ndryshuar vitet nuk e kane ndryshuar shume.

Por mejithate dite te bukura per to.