Home TE NDRYSHME Një histori e rrallë ne Shqiperi/Braktisi Londrën për fshatin e Libofshën

Një histori e rrallë ne Shqiperi/Braktisi Londrën për fshatin e Libofshën

143
0

Kjo eshte historia e nje fieraku i cili pas 20 vitesh jetese ne Londer eshte rikthyer ne fshatin e Libofshes ne nje bashkejetese me natyren.

Djali i familjes Prifti, ka braktisur Londren fillimisht per te ndertuar ne token e familjes nje vreshtari disa dynyme toke.

Pervec te mbjedhave kaq bukur ne kete fshat ku i harron zhurmat urbani, Dritan Prifti ka edhe nje shtepi ku mund te shijosh kete mrekulli te vogel.

Ne nje siperfaqe prej 20 hektare toke mund t`i gjesh te gjitha ato qe kerkojme kur duam te largohemi nga qyteti dhe jeta e rremujshme.