Nga dita e nesërme fillon rritja e temperaturave, meteorologu: Bëhuni gati! Kulmi i të nxehtit do te jete diten e ..

Hakil Osmani thote se moti do te ndryshoj dhe temperaturat do te rriten kesaj jave dhe fundjava do te jete gati per te vizituar bregdetin sepse pritet qe e diela te arri kulmin e temperaturave te nxehta.

Pritet që deri në fundjave temperaturat të shkojnë në 36 gradë që është 4 gradë më shumë se në kohë normale për muajin ku ndodhemi.

Ai thote se:“Vranësirat priten të vazhdojnë deri të premten edhe të shtunën në disa vende. Ndërsa të dielën do të rikthehen kthjellimet. Pritet që deri në fundjave temperaturat të shkojnë në 36 gradë që është 4 gradë më shumë se në kohë normale për muajin ku ndodhemi.

Rritja e temperaturave fillon ditën e nesërme pasi sot është në vlerën e djeshme. Nesër kemi rritje nga 1 deri 2 gradë celcius, ndërsa vlerat maksimale deri në 32 gradë”, tha Osmani.

Ndersa ne muajin tjeter pritet rritja e temperaturave.