Nëna lind fëmijën 6 kg shikoni cfarë emri të cuditshëm që i vuri

BRITANI-Një i porsalindur mendohet të jetë foshnja më e madhe e lindur në shtëpi në Britani – me peshë gati 6 kilogramë.

Nëna e tre fëmijëve, Ruth Harvey, 36 vjeçe, e quajti me nje emer te cuditshem Tabita

Tabita eshte nje vajze shume e bukur ajo lindi dy javë e gjysmë me vonesë dhe peshonte 6 kg.

Ajo tashmë ka veshur rroba për bebe të moshës tre deri në gjashtë muaj.

Ruth e kishte Tabitën në një pishinë lindjeje në shtëpi me partnerin e saj, 44 vjeç.

“Ajo është një fëmijë vërtet i madh, shumë njerëz kanë komentuar ajo eshte vajza me e madhe qe eshte lindur ne britani.

shijejete.com