Në vitet 90′ u nis për në Francë me para borxh/ Ja si duket sot aktorja e njohur shqiptare që e duan të gjithë

Sesilia Plasari la gjurmë kinematografinë shqiptare para viteve ‘90, si një ndër aktoret me të talentuara dhe të bukura të kohës por më pas, gjatë hyrjes së demokracisë, ajo emigroi drejt Francës.

Prindërit e saj u futën në borxh për vajzën e tyre qe ti paguanin flututurimin drejt Parisit Aktorja u bë e njohur në moshën 23 vjeçare në komedinë që pëlqehet edhe ditët e sotme, “Edhe ashtu edhe kështu”, ku luajti krah Frederik Ndocit.