Në mes të studios së Top-Channel ndodh mrekullia shume e bukur, shtanget prezantuesi, ja ç’u bë…

Nje nga emisionet me te bukur “Dilema Deal or no Deal” qe trasmetohet ne Top Channel sot ka ndodhur nje ngjarje shume e bukur kur dy te rinjte finalizojne dashurine e tyre me martese dhe ata jane shume te lumtur.

Djali i ka bere surprize te dashures se tij ne studio me Eno Popin, vajzës pjesëmarrëse iu shfaq në monitor një video e të dashurit, i cili i kërkonte falje që e kishte gënjyer për faktin se s’kishte mundur ta shoqëronte në emision dhe se ai nuk kishte mundesi.

Kjo eshte loja e tij per te bere nje prezantim te bukur per martese.

Nje martese ndryshe nga te tjeter dhe dicka shume emocionuse.

Ai i shprehu partneres dashurinë nëpërmjet videos dhe kur videoja përfundoi, ai u shfaq prapa vajzës, me një buqetë me lule në dorë dhe një unazë dhe ai i kerkoj qe a do te pranonte qe te ulej dhe te martohej me te.

Por djali u ul në gunjë për ti propozuar partneres së tij, sigurisht që ajo tha Po dhe publiku u ngrit në këmbë duke duartrokitur te gjithe u kenaqen kur pane nje spektakel te tille ne mes te emisionit.

Gjera te bukura shikofshim per here.