Në mëngjes u tha se po i ikte Dibra ”nga duart”/ Xhelal Mziu i buzëqeshur: Fituam, fitoi PD-ja

Drejtuesi politik i Partisë Demokratike në Qarkun e Dibrës, Xhelal Mziu, ka shpallur fitoren e demokratëve, me 3 mandate kundër 2 të socialistëve

Sipas Mziut, ka pasur një tentativë shumë të madhe për të tjetërsuar votën ndaj edhe rezultati sipas tij është shumë i ngushtë me Partinë Socialiste.

Është një gëzim i jashtëzakonshëm. Arritëm që të marrim një fitore mjaft të mirë dhe të dhim bshme nga përpjekjet kr iminale të qeverisë për të tjetërsuar votat. Besoj se kjo fitore i dedikohet atyre që patën pjesë për të votuar numrin 9. Për këtë shpresë kanë qenë më shumë. Që kanë dashur të votojnë por kjo qeveri ka tentuar për të ndryshuar votën dhe ja ka arritur. Për të marrë pse jo 4 mandate por nuk ka instrumente se pati ofensivë për blerje votash. Pro nuk ja arritën shpresoj që në këto pak orë për gjithë Shqipërinë të trokasë fitorja”, tha Mziu.