Ndodh e papritura në Rinas. Qytetarët humbin avionin pas kaosit

0
108

Mëngjesin e sotëm raportohet se në Rinas ka pasur një kaos pasi udhetarët kanë humbur avionin.

Kontrolli automatik i pasaportave ka dalë jashtë kontrollit dhe për këtë arsye shumë udhëtar nuk kanë udhëtuar dotë.

Ende nuk dihet se cdo ndodh në orët në vazhdim pasi nuk ka asnjë njoftim zyrtar nfa TIA.

Te gjithë pasojat janë për udhëtarët sidomos ato shqiptarë.