Na kanë bërë krenarë nëpër botë/ Aktorët me origjinë shqiptare të telenovelave turke zgjidhen si më të bukurit në botë

Ndër meshkujt më të preferuar të serialeve turke, për të cilët të gjitha vajzat çmenden për ta janë natyrisht Kivanc Tatlitug, Baris Arduc dhe Can Yaman.

Të tre këta aktorë kanë pranuar publikisht se janë me origjinë shqiptare kështu duke vulosur se shqiptarët janë të bukur.

Renditja e tyre me numra vijon si më poshtë.

Kivanc Tatlitug në vendin 33

Baris Arduc në vendin 68

Can Yaman në vendin 89

Ndërsa 3 vendet e para i i zurën, 1 aktori kinez Xiao Zhan , 2 Kim Taehyung këngëtari i njohur korean dhe vendin e 3 aktori indian Shahrukh Khan.