“Na bërtasin në rrugë”, Kemali dhe Mesude në telashe te reja për shkak të rolit të tyre

Seriali televiziv “Lule të vetmuara”, ka korrur një sukses të madh në TV Klan dhe historia e vajzave të jetimores i ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Por si në çdo serial, edhe tek “Lule të vetmuara” ka personazhe negative dhe një nga ta është Kemali, njerku i Ejlylit.

gjithashtu një tjetër personazh që publikut nuk i pëlqen është nëna e Ejlylit, Mesude qe ne film nuk kujdeset sic duhet per te.

Dy aktorët ne rollet kryesore, që luajnë Kemalin dhe Mesuden, kanë treguar shqetesim sepse se për shkak të rolit të tyre ata marrin shumë shpesh komente negative.

Keshtu aktorja e cila luan Mesuden, Derya Artemel tregon se një ditë një burrë e kishte share nga xhami i makinës se vet.
Aktorja u shpreh: “Përballem çdo ditë me këtë gjë. Teksa po i jepja makinës, një burrë u zgjat nga xhami i makinës së tij dhe me tha ‘Mos e shqetëso me Ejlylin’. E nderkohe qe disa bërtasin dhe nevrikosen, të tjerë e shprehin inatin në rrjete sociale”.

Ndërsa vete aktori qe luan rolin e Kemalit, Cansu Firinci u shpreh se: “Kemali është një i sëmurë. Me sjelljen e tij ndaj grave ai më fut tmerrin. Gratë nuk duhet të heshtin në raste të tilla”.

Në fund te dy aktorët sqaruan për publikun se ata po luajnë rolin që u jepet e per te cilin paguhen dhe se në jetën e tyre reale nuk janë aspak të tillë.