‘Mos u kthe në shtëpi …’, Iliri merr mesazhin e papritur nga e shoqja

Iliri ka marrë mbrëmjen e sotme një mesazh nga bashkëshortja e tij.

Ajo i ka kërkuar të vazhdojë lojën deri në fund dhe të kthehet në shtëpi me fitore.

“E kuptoj që për ty nuk është e lehtë, por realisht rri i qetë. As mos e mendo të kthehesh në shtëpi”, u shpreh ajo ndër të tjera.