Morën 0 vota, Këta janë 85 kandidatët për deputetë që nuk votuan as veten!

0
424

Votat preferenciale e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 25 prillit kanë zbuluar gjëra interesante për emrat e listuara nga partitë politike, që tregojnë se kanë qenë vetëm për të “mbushur” listën. Kjo pasi dhjetëra kandidatë për deputetë rezultojnë me 0 vota. Fenomeni i mbushjes së listave sa për të plotësuar numrin e kandidatëve është tashmë një gjë e zakonshmë në Shqipëri, ku emrat vendosen sa për të qenë “në rregull” me ligjin. Nga një vëzhgim i deri më tanishëm i të dhënave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, janë 85 persona të përfshirë në listat e partive dhe që nuk kanë marrë as edhe një votë të vetme. Pra, nuk kanë votuar as veten e tyre.

Partia Balli Kombëtar, 19 persona me 0 vota.

Edmond Kapllani

Dilaver Shala

Kristina Saliasi

Lena Saliasi

Pëllump Brakollari

Irida Alimadhi

Tomorr Dyrmishi

Sorjana Kume

Luljeta Haxhillari

Majlind Duro

Luan Mulla

Dorian Vukaj

Ardi Mugri

Hylvi Brahimi

Gerald Rroshi

Cyme Lulaj

Klodian Alija

Gëzim Hysenllari

Ardiana Lamaj

Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare, 12 persona me 0 vota.

Adelina Teta

Sonila Aliu

Ina Xhafer

Sara Tarllamishi

Artur Prishtina

Ilda Qarri

Klaudjo çobaj

Genc Luanaj

Violeta Hoxha

Fatjon Haxhiu

Mario Ciko

Almer Zyka

Partia Bindja Demokratike, 7 persona me 0 vota.

Briana Bino

Albi Ceno

Anila Prifti

Lorenc Shehaj

Klaudjo Monçe

Klodiana Hasanaj

Devi Fing-ja

Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët, 27 persona me 0 vota.

Aleks Bezhani

Valdet Gjinali Deralla

Klevis Çapia

Marjana Dollani

Elton Kullolli

Afërdita Cani

Nafie Qerimi

Roland Llato

Odhisea Gremo

Rudjana Shkrepa

Akil Sokolaj

Jetmira Shabani

Sarina Zaja

Pali Panxhi

Anxhelo Nika

Jurgen Fregjaj

Bardhe Lisi

Hyqmet Hamati

Vladimir Nikolla

Jonida Gjoka

Xhejni Pole

Mimoza Shosha

Albriç Deraj

Lejka Bonjakaj

Elsaveta Beqiraj

Dhionis Kënini

Jetnor Haruni

Partia Nisma Thurje, 4 persona me 0 vota.

Kejsi Pepa

Eduard Kola

Elsina Gjindali

Anisa Aliu

Partia Levizja e Re, 12 persona me 0 vota.

Ervis Sina

Dorina Veliu

Muharem Gega

Dorina Ahmeti

Rigest Lusha

Fitime Proda

Jorgo Papa

Xhoi Laraku

Suzana Nikshiqi

Aurora Kalemi

Fatlinda Elezi

Gentian Halilaj

Partia Aleanca Demokracia e Re, 2 persona me 0 vota

Igli Aliko

Xhegi Dyrmishi

Partia Lëvizja Për Ndryshim, 2 persona me 0 vota.

Griselda Xhika

Renaldo Rama