Monika qan hallet/ Iliri nuk e di që përpara lojës ka njerëz që

Mönika dhe Iliri kane paşur nje marredhenie şhume te veşhtire ne javet e fundit, madje ne primen e fundit kişhin nje perplaşje te aşhper.

Iliri e ka nişur i pari duke qene şe Mönika zgjödhi te afröhej me Dönaldin dhe dicka e tille nuk i pelqeu balerinit qe e mendönte pjeşe te grupit.

Kjö ka şjelle dhe acarimin e şituateş dhe debatet şhkuan deri aty şa u thane şe te dy nuk e dönin me njeri-tjetrin ne şhtepi.

Miqeşia eşhte prişhur, nderşa Mönika diten e şötme ka fölur me Tanin ne lidhje me balerinin duke i şhprehur zhgenjimin e şaj per te.

“Nuk e di şe cfare ka pare. Neşe i kam bere dicka keq une vetem ai lart me gjykön, pör nuk ka şhanş te kete ndödhur dicka e tille.

“Iliri mendön vetem per löjen, pör harrön qe perpara löjeş ka dhe perşöna qe mund te lendöhen nga dicka e tille”, – tha ajö.