Mjeku tërheq vëmendjen te gjitheve: Qytetarët po bëjnë një gabim të rëndë si italianët

Cdo dite numri i te infektuarve eshte ne rritje cdo dite ka nga 6-7 raste te reja por situata eshte nen kontroll sepse futja e popullit ne karantine do ta izoloje virusin dhe kjo eshte gjeja me e mire per te luftuar virusin dhe per ta larguar

Por mjeku Pëllumb Pipero thote se largimi i qytetarëve nga Tirana është një vendi i gabuar dhe shumë të rëndë. Mjeku e krahasoi këtë me sjelljen e italianëve, kur nisi të shfaqet koronavirusi dhe gabimi i madhe i tyre pershkak se nga vendi ku ishte perhap virusi ata iken dhe u larguan dhe e hapen virusin dhe ne vendet qe nuk ishte.

Qytetaret e Tirane nuk duhen te largohen nga qytetin te bejne gabimin e Italianave.

Sepse disa mund te mendojne qe te shkojne drejte Korces Shkodres apo Lezhes.

Ky do jete nje gabime fatal duke ndjekur gabimin e Italianeve.

Ndaj futja ne karantin do te sjell nje renie te ndjeshme te koronavirusit ne vendin tone.