Mjeku Pëllumb Pipero përlotet gjatë lidhjes në emisionin e Arian Çanit, ja arsyeja

Mjeku qe i jep shprese te gjithe Shqiptareve Pëllumb Pipero ka folur në një lidhje me Skype me emisionin “Zonë e Lirë” për situatën e koronavirusit në vend dhe jep shprese per te gjithe ne.

Shpresojme qe kjo periudhe te kaloj sa me shpejte dhe te vine dite te bukura.

Në studio është transmetuar videoja që disa fëmijë ia kanë dedikuar mjekëve që janë në vijën e parë të luftës ndaj koronavirusit, një video që e ka emocionuar shumë mjekun.

“Sot duhet të jesh mjek të përjetosh këto emocione, është e jashtëzakonshme.

I kam sytë me lot, është e jashtëzakonshme.

Duhet të jesh aty në spital dhe të dëgjosh këto vajza që të përjetosh këto emocione. Ju përqafoj fortë ato dhe juve që na i sollët këto emocionuese”, ka thënë mjeku i emocionuar.

Shpresojme qe te behet te mire dhe nje falenderim i madh per mjekun e dashur per te gjithe Pellum Pipero.

Video