Ministri i thotë se duhet te dalësh nga hoteli, por ja si i përgjigjet Ardi Daullxhiu. Do habiteni

Ardi Daullxhiu eshte nga familjet e prekura nga data 26 nentor pasi shtepia e tij ka pasur probleme.

Ai eshte nje personazh i njohur per publikun.Por i ka pasur dhe fas sepse ai po jeton ne hotel me familjen ku cdo gje e ka falas.

Por në tavolinë me të eshte ulur dhe ministri Blendi Klosi teksa e ka pyetur se si mund ta ndihmojnë për ta riparuar shtëpinë e tij, i shpjegoi procedurën se si do veprohet pasi të ikin nga hoteli ku janë strehuar. Klosi tha se tani Daullxhiu duhet të shkojë në bashki dhe të kërkojë kredi ose qira të cilën do e paguajë bashkia.Pra jeta e tij mund te ndryshoj.

“Hotelet do bëhen gati për sezonin turistik kështu që avash avash duhet të lëvizin prej andej” thote ministri.

Ndersa Ardi ja kthen:“Po s’na e var kush more vlla. Ku të shkojmë, s’na e var njeri ne”, iu përgjigj Daullxhiu.

video