Mevlani nuk duron dot më/ Merr vendimin e papritur pas ndarjes nga Ledjana

Mevlan Shaba është një ndër konkurentët më të komentuar dhe të dashur për publikun. Ai ka qenë konkurent në programin Përputhen ku pati një histori dashurie me një nga vajzat Ledjana Prenga.

Teksa ka qenë konkurent Mevlani ju përkushtua edhe muzikës ku i kushtoi një këngë Ledjanës. Më pas vazhdon edhe bashkëpunime të tjera me kënëgëtarë të njohur.

Ditën e sotme Mevlan Shaba ka hedhur në storin e tij një foto ku paralajmëron këngën e tij të rradhës.

Nuk e dimë nëse do të jetë ndonjë dedikim tjetër apo një këngë e thjeshtë që nuk ka të bëjë me jetën e tij.