Mevlani i trullosur pas largimit të Ledjanës/ Po të ishte treguar e sinqertë ajo nuk do të ishim bërë kështu…

0
383

Ledjana ka munguar puntatën e sotme në Për’Puthen, ndërsa nuk dihet akoma arsyeja.

Nuk dihet arsyeja e mungesës së vajzës në emision, nëse ka lidhje me të premten pas sqarimit të shumë çështjeve në lidhje me marrëdhënien me Mevlanin.

Mevlani: Nuk e di, pse ajo s’duhet të vijë e të lejë të vetmuar sot në studio. Nëse ka diçka le ta thotë publikisht, nuk mbaj njeri me zor nëse nuk më do, është shumë e thjeshtë. Nëse ato ndjenja nuk janë të sinqerta le të vijë ta thotë. Në momentin që ke ardhur në një emision dashurie ka puthje ka përqafime dhe do ndikohemi nga prindërit që e kanë pranuar që do të vijmë në këtë emision. Nuk besoj që ka lidhje me familjen se ajo ka pozuar foto me bikini në vaskë. Nëse do të kishte sinqeritet nuk do të kishim ardhur në këtë pikë.

Arjan Konomi: Ajo është tron ditur nga dy situata. duhet të ketë një qejf mbetje nga Mevlani pasi ajo priti një mbështetje dhe është ajo pjesa e pyetjeve.