Më në fund vjen Lajmi i Mirë. Kryeministri Rama jep Njoftimin e Rëndësishëm para gjithë qytetarëve

Kryeministri Edi Rama ka ndarë sort me ndjekësit lajmin e mirë të rritjes së ekonomisë +18% në tremujorin e dytë.

Postimi i plotë:

LAJM I MIRË

Kryeministria- Konferencë e përbashkët e Zëvendëskryeministrit Arben Ahmetaj dhe Ministres së Financave dhe Ekonomisë Delina Ibrahimaj.

Ekonomia rritet me +18% në tremujorin e dytë dhe shënon rritjen më të lartë në rajon

Kjo rritje zbut masivisht efektet tronditëse të pandemisë dhe hap një perspektivë shumë inkurajuese për mbylljen e vitit 2021 me shërimin e plotë të plagëve të vitit të shkuar në ekonomi

Industria, tregtia dhe ndërtimi janë kontribuesit më kryesorë në rritjen e fortë të ekonomisë, duke konfirmuar përmirësimin e ndjeshëm të aktivitetit ekonomik, falë reformave, mirëqeverisjes ekonomike dhe rikthimit të të gjitha vendeve të humbura të punës vitin e kaluar

#SkaKohëPërPushim