”Më mungon shumë ai e mendoj”/ Fifi ende e pikëlluar për Granitin

Fifi nuk ka hequr dorë nga Graniti pavarësisht deklaratës së tyre se do të mbesin shokë. Teksa bisedonte sot me Sarën dhe Antonelën, ajo u tregoi vajzave se vazhdon të mendojë për Granitin gjithë kohës.

Fifi tha se kur shikon Sarën me Pm i kujtohet çdo moment që ka kaluar me Granitin. “Ti me Pm më kujton marrëdhënien time që kisha me Granitin. Kur ju shoh ju, shikoj veten edhe pyes veten se a kam qenë dhe unë kaq mirë me Granitin. E mendoj atë gjith kohës, më mungon shumë”, tha këngëtarja.