Më e mirë e ëma se e bija! Kjo është mamaja police e Andrra Destanit…

E thjesht e komentuar dhe gjithashtu e cilësuar si një nga femrat më të bukura të showbizit shqiptar.

E këtë bukuri Andrra duket se e ka trashëguar nga mamaja e saj e cila është me profesion police.

Andrra nuk parapëlqen t’i bëjë publikë familjarët, por motra e saj së fundmi ka postuar një foto me mamanë e tyre duke ia prezantuar të gjithëve.